Življensko zavarovanje

Življenje je naše največje bogastvo. Z zavarovanjem poskrbimo za svojo varnost in varnost naših bližnjih v primeru najhujšega in si omogočimo varno starost. Življenjsko zavarovanje vključuje komponenti zavarovanja in varčevanja.

Izbirate lahko med pestro ponudbo življenjskih zavarovanj. Klasična življenjska zavarovanja nam omogočajo trdno in varno naložbo, če pa poleg priključite še zavarovanje hudih bolezni ste lahko popolnoma brezskrbni.

Naložbena zavarovanja so zavarovanja, vezana na investicijske sklade ali druge finančne instrumente. Zavarovalec je udeležen pri razvoju vrednosti enega ali več investicijskih skladov. Namenjena so ljudem, ki želijo kar najvarneje oplemenititi svoje premoženje, saj je v okviru popolnoma proste izbire naložbene strategije, v ponudbi tudi sklad z 80% garancijo najvišje vrednosti.

Lahko pa izbirate med riziko (kasko) življenjskim zavarovanjem, kjer se izplača zavarovalna vsota samo v primeru smrti in je premija tudi zato precej nizka.

Ker je sklepanje življenjskega zavarovanja zelo zahtevna in individualna odločitev posameznika, predlagamo, da se dogovorimo za termin, kjer vam bomo lahko individualno svetovali in vas ustrezno zavarovali.

Zavarovanja z zavarovalno dobo 10 let in več so oproščena plačila 6,5 % davka od prometa zavarovalnih poslov.

Za informativni izračun izpolnite spodnji obrazec